€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı::pisik: sawunma deiL bu bi keRem tek askum sensn benm qüLüm .
Bu haberi yayınlamamıs icin Ucan Kus ekibine nasıl askıntı oldu as sonaaaaaaaaa
Canı Sıkılanlar
|
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı::pisik: sawunma deiL bu bi keRem tek askum sensn benm qüLüm . Bu haberi yayınlamamıs icin Ucan Kus ekibine nasıl askıntı oldu as sonaaaaaaaaa Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pay çıkarma deil uğraştığını ıspata çalışıyorum Ortada bi ıspat edilecek bişe varsa o da senin benle urasdıın TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada bi ıspat edilecek bişe varsa o da senin benle urasdıın boş çabalar bunlar boş inkar etme itiraf et bence Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boş çabalar bunlar boş inkar etme itiraf et bence İtiraf ediyorum Sen benle urasıosun
04-02-2008, Saat: 02:48 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu haberi yayınlamamıs icin Ucan Kus ekibine nasıl askıntı oldu as sonaaaaaaaaa Hay ben senin ucan kusunu avLiqim Lütfn kötü öRnek oLmayaLım sakadn didim ben onu hıh . TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İtiraf ediyorum Sen benle urasıosun sanırım klavyen sürştü sen yerine ben yazıcaktın €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay ben senin ucan kusunu avLiqim Lütfn kötü öRnek oLmayaLım sakadn didim ben onu hıh . Ucan Kus ekibini avlamakla tehdit etti as sonaaaaaaaaaaa Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım klavyen sürştü sen yerine ben yazıcaktın Sürşme filan olmadı gayet doru yasdım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|