:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
TuuBaa
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı::pisik: sawunma deiL bu bi keRem tek askum sensn benm qüLüm . Tongue Big Grin

Bu haberi yayınlamamıs icin Ucan Kus ekibine nasıl askıntı oldu as sonaaaaaaaaa Tongue Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pay çıkarma deil uğraştığını ıspata çalışıyorum Big Grin

Ortada bi ıspat edilecek bişe varsa o da senin benle urasdıın Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada bi ıspat edilecek bişe varsa o da senin benle urasdıın Big Grin

boş çabalar bunlar boş inkar etme itiraf et bence Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boş çabalar bunlar boş inkar etme itiraf et bence Big Grin

İtiraf ediyorum Big Grin Sen benle urasıosun Big Grin
Ara
€kim Rüzqarı@
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu haberi yayınlamamıs icin Ucan Kus ekibine nasıl askıntı oldu as sonaaaaaaaaa Tongue Big Grin

Hay ben senin ucan kusunu avLiqim Tongue Big GrinBig Grin Lütfn kötü öRnek oLmayaLım sakadn didim ben onu hıh . Tongue

Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İtiraf ediyorum Big Grin Sen benle urasıosun Big Grin

sanırım klavyen sürştü sen yerine ben yazıcaktın Big Grin
Ara
TuuBaa
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay ben senin ucan kusunu avLiqim Tongue Big GrinBig Grin Lütfn kötü öRnek oLmayaLım sakadn didim ben onu hıh . Tongue

Ucan Kus ekibini avlamakla tehdit etti as sonaaaaaaaaaaa Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım klavyen sürştü sen yerine ben yazıcaktın Big Grin

Sürşme filan olmadı gayet doru yasdım Big Grin
Ara
TuuBaa
Bişe dicem? Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bişe dicem? Big Grin

tmm gidebilirsin Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 447 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:10 AM