((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dünyanın en uzun isimli kişisimidir bilmem ama benim tanıdığım en uzun isimli kişi
o zaman sende kalsın senin tanıdığın en uzunlu kişili kişi birde isim ezberlemekle uğraşmayım
Canı Sıkılanlar
|
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dünyanın en uzun isimli kişisimidir bilmem ama benim tanıdığım en uzun isimli kişi o zaman sende kalsın senin tanıdığın en uzunlu kişili kişi birde isim ezberlemekle uğraşmayım
06-16-2008, Saat: 10:14 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tekrar dene antisos olmamış ????????????????
06-16-2008, Saat: 10:15 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman sende kalsın senin tanıdığın en uzunlu kişili kişi birde isim ezberlemekle uğraşmayım gerek yok zatenn şahsen kendiside gereksiz bi kişilik ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:???????????????? 1-2-3 deneme yazmış ondan öle dedim ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerek yok zatenn şahsen kendiside gereksiz bi kişilik tanımadığım için kişiliğ hakında yorum yapamam neyse boşverelim biz onu şimdi ee daha daha nasılsın
06-16-2008, Saat: 10:17 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deneme 6 5 4 3 2 1 0 hayırdır tosbammmm
06-16-2008, Saat: 10:18 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tanımadığım için kişiliğ hakında yorum yapamam neyse boşverelim biz onu şimdi ee daha daha nasılsın iyi boşverdim iyiyim sen nasılsınn ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi boşverdim iyiyim sen nasılsınn tşk ederim sence nasıl görünüom
06-16-2008, Saat: 10:20 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim sence nasıl görünüom oldukça enerjikkk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|