TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakma bacım sen bunaBana takıl hayatını yaşa
eywah şimdi bittiği andır
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakma bacım sen buna eywah şimdi bittiği andır ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eywah şimdi bittiği andır Korkutma kısı ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Korkutma kısı korktmuorum uyarıyorum sana takılmaması konusunda ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korktmuorum uyarıyorum sana takılmaması konusunda Uyarma o zaman ![]() ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Uyarma o zaman ne alaka şimdi ben bir bağlantı kuramadım kıskançlıkla ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne alaka şimdi ben bir bağlantı kuramadım kıskançlıkla Ben kurdum sen kurama ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kurdum sen kurama bari alakalı şeler kur ![]() hem senin gitme vaktin gelmedimi biraz daha kalırsan tabanvayla gitmek zorunda kalıcan ![]() ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bari alakalı şeler kur Ben efimdeyim saten ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben efimdeyim saten belliydi zaten evinde olduğun yoksa 7/24 nasıl takılabilirsin buraya ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|