Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni ektin bugün bunu unutma gün gelir senide ben ekerim
Ne ekersen onu bicersin
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni ektin bugün bunu unutma gün gelir senide ben ekerim Ne ekersen onu bicersin TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne ekersen onu bicersin bak ne güzelde kendine güzel bir söz ettin işte aynen öyle olacak Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak ne güzelde kendine güzel bir söz ettin işte aynen öyle olacak Senden icin didiydim ben onu TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senden icin didiydim ben onu iide beni eken sendin şimdi ektiğini biceceksin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide beni eken sendin şimdi ektiğini biceceksin Sen beni ekince ekdini bicicen anlamında didim TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen beni ekince ekdini bicicen anlamında didim ektiğim zaman diyebilirdin bunu şimdi çok erken bunun için Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ektiğim zaman diyebilirdin bunu şimdi çok erken bunun için Olsun belki o zaman unuturum TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olsun belki o zaman unuturum sende haklısın tabi unutkan olduğun için baksana sinemaya gideceğimizi bilem unutmuşsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|