Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yenemuko yine senin çenen düşmüş
Ben geldim, kendine çeki düzen ver
sen gördünmü çenemin olduğunu bende onu arıyordum
tmm hemen çekidüzen veriyorum kendime
bu arada h.g.
Canı Sıkılanlar
|
Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yenemuko yine senin çenen düşmüş sen gördünmü çenemin olduğunu bende onu arıyordum tmm hemen çekidüzen veriyorum kendime bu arada h.g. Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana fikrini soran oldumu be hem bizden kurtulamazsınız yarında 8 saat atölye dersimiz var Oyh Kıyamam Papucumun ameLELerı sızı Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bu şimdi bise bide abilik mi taslıyon karışma senhadi bakalım sen uyumaya devam et ne işin var buralarda AbıLıkte TasLarım.. KardesLıkte... UyKu Kısmın aGELınce Nurcancım...Senın yorganın aLtında PıreLer Ucusurken..Ben CaLısyo OLuyorum..Bı daha Bırıne Laf atarklen Lafını ıyı sec Kardesım.. Gunde ıkı saat uyurum ben tamam TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hem calısıom hem burdayım ben Coq hıslıyımdır ne demessin maşallahın var yani bizde aynı işi yapıoruz ama yinede olmuor böle hani bilmesek yutarızda bildiğimiz iş yane Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TuuuuuuuuuuBa....:$ Hıı ...... Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demessin maşallahın var yani bizde aynı işi yapıoruz ama yinede olmuor böle hani bilmesek yutarızda bildiğimiz iş yane Bis kalabalık calısıos TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıı ...... Ben GeLdım..Burası KaLabaLık oLdu OzeLe GeceLım mı : Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben GeLdım..Burası KaLabaLık oLdu OzeLe GeceLım mı : Gecmeyelim TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bis kalabalık calısıos kesin öledir garibim stajerlere yıktın işleri sen burda keyif çatıorsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|