Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun ben yinede bakayım sende ha dur kendimi böle teselli ediom
ba$ka téseLLi yöntémLeri buL bence kaybedince o az qéLiR .
Canı Sıkılanlar
|
04-03-2008, Saat: 05:40 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun ben yinede bakayım sende ha dur kendimi böle teselli ediom ba$ka téseLLi yöntémLeri buL bence kaybedince o az qéLiR .
iyiyim kupa kızı sağolasın sen nasılsın?senle tanışmamıştık.
aramızda bir cani var arkadaşlar dikkatinizi çeker sündürürüm.o kendini biliyo dikkatli konuşun sağı solu belli olmaz.. €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hele bir kaybedelim onuda sonra düşünürüz şuan bunla idare edeyim simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim kupa kızı sağolasın sen nasılsın?senle tanışmamıştık. o kişi kesin ben deilim
04-03-2008, Saat: 05:42 PM <
iyim simla evet haklısın galiba daha önce denk gelmemiştik
04-03-2008, Saat: 05:42 PM <
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim kupa kızı sağolasın sen nasılsın?senle tanışmamıştık. O cani ben oLuoRm qaLiba opa Séninde böbRékLerini cıKaRıRım bak Laf atma bana hıh . €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O cani ben oLuoRm qaLiba demek o cani sendin ölemi bende sabahtan beri konuşuorum
04-03-2008, Saat: 05:45 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek o cani sendin ölemi bende sabahtan beri konuşuorum ßa$ta benLen konusman zatén hata . kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyim simla evet haklısın galiba daha önce denk gelmemiştikallah iyilik versin €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßa$ta benLen konusman zatén hata . niyeki dönüş yokmu artık benidemi keseceksin
04-03-2008, Saat: 05:47 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niyeki dönüş yokmu artık benidemi keseceksin bu warya Saç kesemeZ Bea |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|