theropoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:intihar ederim
İntihar çözüm mü, değmez ....
Anket Başlığı: Severken Hanqisi daha zordur? |
|||
Gitmek mi? | 1 | 100.00% | |
Kalmak mı? | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: | 1 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Severken Gitmek Mi Zordur , Kalmak Mı ?
|
theropoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:intihar ederim İntihar çözüm mü, değmez ....
Kalmak En Zoru..Gıden...BAska Bırını BuLuyoda...KaLan Hep.KendısıyLe kaLıyor..
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kalmak En Zoru..Gıden...BAska Bırını BuLuyoda...KaLan Hep.KendısıyLe kaLıyor..kalan olmak en yıkıcı olanı:S
giderim beklemenin bir anlamı yok anlaşamadığım biriyle kalıp mutsuz olmaktansa gitmek en doğrusu.
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Sevdigimden Gidemem Birakirim O GitSin ...ne farkı varkı ha ha kalmışın ha göndermsın
04-04-2008, Saat: 10:18 AM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne farkı varkı ha ha kalmışın ha göndermsın Farki OLmaz oLur mu Ben GiderSem üzüLürüm Gittime pi$man oLurum Ke$ke GitmeSeydim Derim .. Ama o GitSin ki ArkaSindn üzüLSemde Birshey oLmaz Sonuçta o Gidio Beni Birakip .. PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Farki OLmaz oLur mu Ben GiderSem üzüLürüm Gittime pi$man oLurum Ke$ke GitmeSeydim Derim .. Ama o GitSin ki ArkaSindn üzüLSemde Birshey oLmaz Sonuçta o Gidio Beni Birakip ..kendini kandırma pemboşşş bu arada nurcanın selamı varr PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Farki OLmaz oLur mu Ben GiderSem üzüLürüm Gittime pi$man oLurum Ke$ke GitmeSeydim Derim .. Ama o GitSin ki ArkaSindn üzüLSemde Birshey oLmaz Sonuçta o Gidio Beni Birakip ..kendını kandırma pemboşşş bu arada nurcanın selamı var yanımda yazı yazıoda |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gitmek mi zOr kaLmak mı ? .. | BaL | 41 | 2,170 |
04-12-2022, Saat: 04:31 PM Son Yorum: wildfang |