:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
ѕαкℓı@мѕı@η
Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar hatırlamayanlariçin ben saucy yani EkinBig GrinBig Grin
PemBe arkadaşımız biraz duygusaL ve şaka kaldırmıyor.
Her insanın bir kişiLİği vardır saygı duymak gerekir.
Serci bana takıL ama takıLdığımda aLınmaBig GrinBig Grin

Ben $aka yapmadigimdan kaLdiramiorm dogrudur Cool

Bide $akayi yapana bagLi
Ara
Selin :)
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben $aka yapmadigimdan kaLdiramiorm dogrudur Cool

Bide $akayi yapana bagLi
mesela benımkılerı kaldırıo .Big Grin kaldıramazsan kaldırırlar gülümBig Grin:tey:
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesela benımkılerı kaldırıo .Big Grin kaldıramazsan kaldırırlar gülümBig Grin:tey:

KaLdirmak deiL shekerim SeninkiLeri saLLamiorm Cool
Ara
TuuBaa
Bişe dicem ? :yikildim:
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaLdirmak deiL shekerim SeninkiLeri saLLamiorm Cool
sallamadıgn için kasılıyosun dımı?Big GrinBig Grin
Ara
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaLdirmak deiL shekerim SeninkiLeri saLLamiorm Cool
sallamadıgn için kasılıyosun dımı?
Ara
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bişe dicem ? :yikildim:
sen sus bakım!
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sallamadıgn için kasılıyosun dımı?Big GrinBig Grin

KasiLdigimida nerden çikariorsun anLmadim .. Yha shekerim dedim yha Yani Tln deiL dedikLerinde yaptikLarinda Cool
Ara
ηαzâ„“ı@_ßєßєq
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KasiLdigimida nerden çikariorsun anLmadim .. Yha shekerim dedim yha Yani Tln deiL dedikLerinde yaptikLarinda Cool
sen önce klavyede yazı yazmayı öğren sonra bizmle muhatab ol tmmmı cnm :tey:
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen önce klavyede yazı yazmayı öğren sonra bizmle muhatab ol tmmmı cnm :tey:

Yetio bana bukdr biLdigim ki istedigimi soliyebiliorm derdimi izah edebiliyrm ama senin gibilerin seviyesine inemiorm henuz okdr gelismedi klavyem dogru ne Bünyem nede kalavyem kabul etmior tatlim senin gibilerle muhattap olmayi Wink Cool
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 574 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:14 AM