Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sus bakım!
qimi susturuoN qısım sen
Canı Sıkılanlar
|
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sus bakım! qimi susturuoN qısım sen
04-04-2008, Saat: 12:02 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yetio bana bukdr biLdigim ki istedigimi soliyebiliorm derdimi izah edebiliyrm ama senin gibilerin seviyesine inemiorm henuz okdr gelismedi klavyem dogru ne Bünyem nede kalavyem kabul etmior tatlim senin gibilerle muhattap olmayisen zaten benımle muhatab olucak sevıyede diilsin cnm! oyuzden sana susmayı tavsıye edıyorum..ne demişler söz gümüşse sükut altındır! sende susta bari biraz değerın olsun miley16:
04-04-2008, Saat: 12:03 PM <
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen zaten benımle muhatab olucak sevıyede diilsin cnm! oyuzden sana susmayı tavsıye edıyorum..ne demişler söz gümüşse sükut altındır! sende susta bari biraz değerın olsun miley16: Hey Kurban Oldugum ALLah'im .. Atima Begenmeyenin e$egide oLsa TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qimi susturuoN qısım senkıme dediğim belli diilmi??? yoksa bakar körmüsün Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıme dediğim belli diilmi??? yoksa bakar körmüsün Körüm eft itirazın mı var ? Lahavlevelakuvvet
04-04-2008, Saat: 12:06 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hey Kurban Oldugum ALLah'im .. Atima Begenmeyenin e$egide oLsalaf söyledgımız kişinin atı olsa bizde gam yemıcezz biz laf olsun dıe konusmuyoruz cnm! konusuyoruz laf oluyor:dmiley14:
04-04-2008, Saat: 12:07 PM <
Taam cnm hadi takiL Sen bakiim egLenCek ba$ka bi$iLer buL Kendine Ama dikkat et boyundn buyuk SheyLerLe ugrasmaki Sonun Kötü bitmeSin
çocuksun daha yha minnaCikSn ki haLa bÖle polimikLerden haZ duyyoSun Cnm Cnmm .. TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Körüm eft itirazın mı var ? Lahavlevelakuvvetya burdakılerın hepsımı klavye özürlü |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|