tabi başa cıkamayınca kaçın kaçabıldıgnız yere kadar şimdi yol alabılırsnız....giden gider gittigi gun bıter bizim dunyamız herturlu doner
Canı Sıkılanlar
|
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm milletttttttttttt sLm cnm h.q
KızLar, yani selin, PemBe ve diğer arkadaşlar
burası duygu insanlarının yeridir. Kavga edecekseniz birbirinize özeLinizi verin orada kavga edin ya da birbirinize PM atın. Ayıp yha. Buraya sohbet etmeye geLiyoruz sizin incir çekirdeğini doLdurmayacak saçmaLıkLarınızı görüyoruz. Yapacak işiniz yoksa konu açın ya da açıLmış konuLara cevap verin. MeseLa benim açtığım konuLara tşk verebiLirsiniz. Bence sakıncası yok Lütfen yani..........................
04-04-2008, Saat: 12:19 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nurcan cım seni seviom baq cık aradantubacım takılıyorum cnmmm yaa sevıorum senı:--/ Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi başa cıkamayınca kaçın kaçabıldıgnız yere kadar şimdi yol alabılırsnız....giden gider gittigi gun bıter bizim dunyamız herturlu doner Ben su yemeğimi bi yiim Göstercem sana dünyanın kac bucak oldunu Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tubacım takılıyorum cnmmm yaa sevıorum senı:--/ Bende seni hayatım mCx Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KızLar, yani selin, PemBe ve diğer arkadaşlarsana hemen bı tesekkur begendınmı
04-04-2008, Saat: 12:21 PM <
Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KızLar, yani selin, PemBe ve diğer arkadaşlarbi tşk de benden sana |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 35 Ziyaretçi