Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sen hergün bişey buluorsun inatlaşmak için
Demekki ben daha inatcıyım
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır sen hergün bişey buluorsun inatlaşmak için Demekki ben daha inatcıyım TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demekki ben daha inatcıyım sen daha inatçısın demedim sadece benle inatlaşıorsun dedim Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen daha inatçısın demedim sadece benle inatlaşıorsun dedim Eft ben daha inatcıyım cünqüm TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eft ben daha inatcıyım cünqüm aman cüngüsü lasım deil kalsın akat inatlaştığı kişileri ii seç benle inatlaşılmaz çünkü beni inatta geçemezsin TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Su benim evrakları islesene peki su benim evraklar ne olacak veya maaşının yarısını bana verirsen işlerim Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman cüngüsü lasım deil kalsın akat inatlaştığı kişileri ii seç benle inatlaşılmaz çünkü beni inatta geçemezsin Asıl sen beni gecemessin Yol yakınken dön Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki su benim evraklar ne olacak veya maaşının yarısını bana verirsen işlerim Ba ba ba baaa TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asıl sen beni gecemessin Yol yakınken dön asıl sen dön zaten beni bi sefer ektin onu unutmuş deilim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|