Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani utamasan onlarıda inkar edicen şimdi
Doruları sölüom ben bişei inkar ettiim yoq
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani utamasan onlarıda inkar edicen şimdi Doruları sölüom ben bişei inkar ettiim yoq Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm efenim ne isterseniz çekinmeden söleyebilirsiniz Cekinmiom saten merak etme :yikildim: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doruları sölüom ben bişei inkar ettiim yoq tabi tabi zaten kabahat bende ne diye iyilik ediorumki TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cekinmiom saten merak etme :yikildim: belli zaten çekinmediğin hani olurda utanır çekinirsin die yinede söyleyim dedim ben Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi zaten kabahat bende ne diye iyilik ediorumki Suclama kendini ortada bi iiliq yoq cünqüm :yikildim: Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:belli zaten çekinmediğin hani olurda utanır çekinirsin die yinede söyleyim dedim ben Yoq yoq nie cekiniim qi :yikildim: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Suclama kendini ortada bi iiliq yoq cünqüm :yikildim:inkarcı ne olacak artık sana yağmurlu havada su yok TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoq yoq nie cekiniim qi :yikildim: demi çekinme tabi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inkarcı ne olacak artık sana yağmurlu havada su yok Yağmursus havada var mı? TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yağmursus havada var mı? yokmu hani bilmesem hergün olduğunuza yere yağmur yağıyor dicem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|