Yaziorum Zaten Merak Etme .... :d
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaziorum Zaten Merak Etme .... :d Merak etmiom saten yas TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merak etmiom saten yas ama bu yasmaların sonu senin için pek ii bitmicek Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama bu yasmaların sonu senin için pek ii bitmicek Tehdit ediliorum Yönetimmmmmmmmmm Can qüfenliim yoq Forumda güfenliq istiommmmmm TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tehdit ediliorum Yönetimmmmmmmmmm Can qüfenliim yoq Forumda güfenliq istiommmmmm ben tehdit görmüorum boşa uğraşma yani ayrıca ben tehdit etmem Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben tehdit görmüorum boşa uğraşma yani ayrıca ben tehdit etmem Ediosun isteh TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ediosun isteh etmiorum sana öyle gelior sanırım evraklar sizi yordu Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etmiorum sana öyle gelior sanırım evraklar sizi yordu Bıkdım bıkdım TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tehdit ediliorum Yönetimmmmmmmmmm Can qüfenliim yoq Forumda güfenliq istiommmmmm oldu gel yamacıma sen kanatlarımın altına alıcam beğenmiyorsan kendine bi badi tut badi için müracat : yenemuko |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 80 Ziyaretçi