:d:d:d:d:d
Canı Sıkılanlar
|
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çöp çatanlık mı bence hiç bulaşma bu işe ben bulaşmıyorumki bulaştırıyorlar haberim bile olmadan
04-05-2008, Saat: 02:16 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bulaşmıyorumki bulaştırıyorlar haberim bile olmadan nasıl yani valla sen zararlı çıkarsın benden söylemesi kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl yani tşk ederimde ben zaten öyle bişey yapmıyorum ama yaptı gibi gösteriliyorum
04-05-2008, Saat: 02:18 PM <
yenemuka
sen durumum yazan bölümde şeytani yi işaretlesene çok yakışır sana
04-05-2008, Saat: 02:19 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederimde ben zaten öyle bişey yapmıyorum ama yaptı gibi gösteriliyorum yazık sana ya seni kullanıyorlar demek sen saf birine de benzemiyorsun o zaman iyi kalplisin kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yenemuka niyeki ben şeytani değilimki gayet efendi biriyim hepsi burdaki üyelerin abartısı
04-05-2008, Saat: 02:21 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niyeki ben şeytani değilimki gayet efendi biriyim hepsi burdaki üyelerin abartısı o zaman meleksin gerçi şeytanda bir melek ama kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman meleksin gerçi şeytanda bir melek ama yok yok ben şeytan değilim sana beni yalnış tanıtmışlar
04-05-2008, Saat: 02:36 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok ben şeytan değilim sana beni yalnış tanıtmışlar şaka yapıyorum ya iyibirine benziyorsun en azından şakayı kaldurabiliyorsun ilkbaşlarda sevmiyordum ama iyimişsin ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 379 Ziyaretçi