kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaka yapıyorum ya
iyibirine benziyorsun en azından şakayı kaldurabiliyorsun
ilkbaşlarda sevmiyordum ama iyimişsin ya
tşk ederim o sizin iyiliğiniz
Canı Sıkılanlar
|
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaka yapıyorum ya tşk ederim o sizin iyiliğiniz
04-05-2008, Saat: 02:43 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim o sizin iyiliğiniz aynı zamanda kibarsınızda kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynı zamanda kibarsınızda bilmem olabilirde tşk ederim
04-05-2008, Saat: 02:54 PM <
eski türk filmleri gibi oldu
aynı zamanda kibarsınız hehehe Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eski türk filmleri gibi oldu yeni bir sinema filmi çekiyoruz onun provasıydı bu
Yeneuko hem kibar, hem zarif bir beyefendidir kendileri:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
04-05-2008, Saat: 02:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni bir sinema filmi çekiyoruz onun provasıydı buhehehebende oynamak istiyorum süper oynarım aynı zamanda senaryo yazarım Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeneuko hem kibar, hem zarif bir beyefendidir kendileri:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: tşk ederim efenim teveccüyünüz Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehebende oynamak istiyorum süper oynarım aynı zamanda senaryo yazarım tamam değerlendirmeye alırız ayrıca bir ara senoryonu yolla bir inceleyelim bakarsın bir filimde onun için çekeriz
04-05-2008, Saat: 02:58 PM <
:
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam değerlendirmeye alırız ayrıca bir ara senoryonu yolla bir inceleyelim bakarsın bir filimde onun için çekeriztmm ben simdiden baslıyım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|