Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Speedym HEpsı Superdı..Speedym.Senı uyutup dun hıc bı yere gıtmedım...
saoL seRS! YaLanCı SeN! isT!HßaraT saÄžLam h!çTe DeD!Äž!n g!ß! De!L Sen UYuyoRsun
* KaR!KaTüRüz *
|
04-06-2008, Saat: 07:46 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Speedym HEpsı Superdı..Speedym.Senı uyutup dun hıc bı yere gıtmedım... saoL seRS! YaLanCı SeN! isT!HßaraT saÄžLam h!çTe DeD!Äž!n g!ß! De!L Sen UYuyoRsun speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoL seRS! YaLanCı SeN! isT!HßaraT saÄžLam h!çTe DeD!Äž!n g!ß! De!L Sen UYuyoRsun Speedym Gozumu kırpmadım..Tum gece san abaktım ama bır yere gıtkmedım.. Ustun acılmıstı orttum :yikildim::yikildim:
04-06-2008, Saat: 07:55 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Speedym Gozumu kırpmadım..Tum gece san abaktım ama bır yere gıtkmedım.. C!X DaRıLDım ßeN saNa ßenLe uÄžra$aMazSın Hım ... speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:C!X DaRıLDım ßeN saNa ßenLe uÄžra$aMazSın Hım ... Speedym .Papatyam.... Ilk göz agrım SenLe ugrasmam ..Ama Bı sartıkm var
04-06-2008, Saat: 08:05 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Speedym .Papatyam.... :tey::tey::tey: seV!or seVM!or ... sevM!or HanG! GözüN Jnm !y! SarKmaLar
04-06-2008, Saat: 08:06 PM <
YamuQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen saoL JNM
04-06-2008, Saat: 08:27 PM <
_HaTTaB_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler güsel olmuş ßeÄženmeNe sev!nD!m cnm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|