Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme ben geldim artık susar karşımda konuşamaz
Ufak atda civcivler yesin
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme ben geldim artık susar karşımda konuşamaz Ufak atda civcivler yesin ![]() MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben git demedim bi kere:pisik::'( Gitmio didin ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme ben geldim artık susar karşımda konuşamaz o kadar korkunçsun mu ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ufak atda civcivler yesin eminmisin bak gör birazdan nasıl kaybolacan ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gitmio didin git demedim ama:pisik: MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git demedim ama:pisik: Demis kadar oldun ama ![]() ![]() MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar korkunçsun mu hemde nasıl bir bilsen beni gören bidaha 10 km.ötemden geçior ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminmisin bak gör birazdan nasıl kaybolacan Yoo ![]() ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demis kadar oldun ama bende dedim git die hatta mümkünse 3-5 gün gelme dedim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|