Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme ben geldim artık susar karşımda konuşamaz
Ufak atda civcivler yesin
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme ben geldim artık susar karşımda konuşamaz Ufak atda civcivler yesin MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben git demedim bi kere:pisik::'( Gitmio didin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme ben geldim artık susar karşımda konuşamaz o kadar korkunçsun mu TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ufak atda civcivler yesin eminmisin bak gör birazdan nasıl kaybolacan hem sen gitmiormuydun TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gitmio didin git demedim ama:pisik: MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git demedim ama:pisik: Demis kadar oldun ama miley13: MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kadar korkunçsun mu hemde nasıl bir bilsen beni gören bidaha 10 km.ötemden geçior Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminmisin bak gör birazdan nasıl kaybolacan hem sen gitmiormuydun Yoo Ben öle bişe dediimi hatırlamıom TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demis kadar oldun ama miley13: bende dedim git die hatta mümkünse 3-5 gün gelme dedim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|