TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hecİcimden qülmeq qeldi :yikildim:
arada içinden ağlamakta gelse ya
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hec arada içinden ağlamakta gelse ya ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arada içinden ağlamakta gelse ya Töbe de yah ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Töbe de yah neden töbe deyim kötü bişey demiorumki hatta ii bişey dedim ağlamak iidir arada insanı rahatlatır özelliklede çok gülenler için ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden töbe deyim kötü bişey demiorumki hatta ii bişey dedim ağlamak iidir arada insanı rahatlatır özelliklede çok gülenler için ağlamıcam isteh ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlamıcam isteh ağlıyacan işte inat değilmi hıh ![]() seni ağlatacam kız kafaya koydum bikere hiç şansın yok ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlıyacan işte inat değilmi hıh Zorlamı yah ![]() ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zorlamı yah gerekirse zorla gel beni zor kullanmaya mecbur bırakma kendiliğinden ağla sen ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerekirse zorla gel beni zor kullanmaya mecbur bırakma kendiliğinden ağla sen aaaaaaağğğğğğllllllaaaaaammmmmıııııcccccccccaaaaammmmmmmmmmm ![]() TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaağğğğğğllllllaaaaaammmmmıııııcccccccccaaaaammmmmmmmmmm işte bu ağlayacan anlamına gelir birazdan iki gözün iki çeşme ağlamaya başlarsın zaten ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|