TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hec İcimden qülmeq qeldi :yikildim:
arada içinden ağlamakta gelse ya
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hec İcimden qülmeq qeldi :yikildim: arada içinden ağlamakta gelse ya Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arada içinden ağlamakta gelse ya Töbe de yah CxCxCx TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Töbe de yah CxCxCx neden töbe deyim kötü bişey demiorumki hatta ii bişey dedim ağlamak iidir arada insanı rahatlatır özelliklede çok gülenler için Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden töbe deyim kötü bişey demiorumki hatta ii bişey dedim ağlamak iidir arada insanı rahatlatır özelliklede çok gülenler için ağlamıcam isteh İnat diil mi hıh TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlamıcam isteh İnat diil mi hıh ağlıyacan işte inat değilmi hıh seni ağlatacam kız kafaya koydum bikere hiç şansın yok Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağlıyacan işte inat değilmi hıh Zorlamı yah Ağlamıcam TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zorlamı yah Ağlamıcam gerekirse zorla gel beni zor kullanmaya mecbur bırakma kendiliğinden ağla sen Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerekirse zorla gel beni zor kullanmaya mecbur bırakma kendiliğinden ağla sen aaaaaaağğğğğğllllllaaaaaammmmmıııııcccccccccaaaaammmmmmmmmmm TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaağğğğğğllllllaaaaaammmmmıııııcccccccccaaaaammmmmmmmmmm işte bu ağlayacan anlamına gelir birazdan iki gözün iki çeşme ağlamaya başlarsın zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|