TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nurcan'mmmmmmmm H.qh.ß askommmmmmmmm
yenemuko'cum hoşbulduk
Canı Sıkılanlar
|
04-15-2008, Saat: 03:01 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nurcan'mmmmmmmm H.qh.ß askommmmmmmmm yenemuko'cum hoşbulduk Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.ß askommmmmmmmm ne zaman terfi ettim ben kız
04-15-2008, Saat: 03:03 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne zaman terfi ettim ben kızßen ne zaman ettiysem sende o zaman ettin cnm Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßen ne zaman ettiysem sende o zaman ettin cnm terfim sana göre değişior yani oda güzelmiş o zaman biran önce sen bi terfi daha etde bende edeyim sayende
04-15-2008, Saat: 03:08 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terfim sana göre değişior yani oda güzelmiş o zaman biran önce sen bi terfi daha etde bende edeyim sayendetmm o zaman ee nasılsınıs bakalımuzun bi süredir yoktun özlettin kendini Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm o zaman tmm anlaştık evet uzun zamandır yoktum bakalım dedim beni özleyecenizmi
04-15-2008, Saat: 03:11 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm anlaştık evet uzun zamandır yoktum bakalım dedim beni özleyecenizmicoq ösledik seni nerelerdeydin ya Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:coq ösledik seni nerelerdeydin ya tşk ederim cnm nerelerdeydim yoktum şehir dışındaydım işlerim vardır nete takılamadım
04-15-2008, Saat: 03:15 PM <
o zaman ne diyelim aramısa tekrardan hoşqeldin:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|