TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ba ba ba baaa Tehdit hee? Şikayet edicem seni
nasıl algılarsan ben alacağımı bilirim
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ba ba ba baaa Tehdit hee? Şikayet edicem seni nasıl algılarsan ben alacağımı bilirim Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl algılarsan ben alacağımı bilirim Coq bekLersin Dahaaa
04-16-2008, Saat: 02:27 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:H.q .......hosbulduk tubaa crszcatlak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosbulduk tubaa Nasısın? TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Coq bekLersin Dahaaa banamı sordun iddaya girerken girmeseydin kaybettin ve ödeyeceksin ben anlamam o yemeği ısmarlıyacan kurtuluş yok Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banamı sordun iddaya girerken girmeseydin kaybettin ve ödeyeceksin ben anlamam o yemeği ısmarlıyacan kurtuluş yok kayBetmedim didim saNaaaaa Aysh
04-16-2008, Saat: 02:30 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nasısın?iii işte coluk cocuk gecınıyoz TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kayBetmedim didim saNaaaaa Aysh sen didin ama sende biliorsunki kaybettin boşa cadılık yapma Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen didin ama sende biliorsunki kaybettin boşa cadılık yapma Ben Bise biLmiom Kaybetmedimi biLiom o kadar Ayrıcana ben cadı deilim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|