TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Bise biLmiom Kaybetmedimi biLiom o kadar Ayrıcana ben cadı deilim
belli belli caı değilmiş yaptığın ne peki resmen cadılık kaybettin işte bağırsan çağırsanda cazgırlık yapsanda kaybettin
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Bise biLmiom Kaybetmedimi biLiom o kadar Ayrıcana ben cadı deilim belli belli caı değilmiş yaptığın ne peki resmen cadılık kaybettin işte bağırsan çağırsanda cazgırlık yapsanda kaybettin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:belli belli caı değilmiş yaptığın ne peki resmen cadılık kaybettin işte bağırsan çağırsanda cazgırlık yapsanda kaybettin Baırıp caırmıom ben hakkımı arıoM Kaybetmedimmmmmmmmmmmmmmmmmm TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Baırıp caırmıom ben hakkımı arıoM Kaybetmedimmmmmmmmmmmmmmmmmm bu yaptığın ne sessiz sessiz oturmakmı kaybettin işte zaten karşımda şansın hiç yoktu Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu yaptığın ne sessiz sessiz oturmakmı kaybettin işte zaten karşımda şansın hiç yoktu hııhı İnatLasmıcam senleN Sen kaybettiqimi FarzeT TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııhı İnatLasmıcam senleN Sen kaybettiqimi FarzeT ha şöyle yola gel ve böyle kaybettiğini kabul et Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha şöyle yola gel ve böyle kaybettiğini kabul et hııhıı KaybettiM beN TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııhıı KaybettiM beN ne güzel bak böyle olunca daha bir ii oluorsun Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne güzel bak böyle olunca daha bir ii oluorsun Ya yaa .. TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya yaa .. madem kaybettiğini kabul ettin yemeği ne zaman ısmarlıorsun cnm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|