TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ismarlamıcam Bizzat kendi ellerimlen yapıcam yersin demi
farketmez hatta daha ii olur sana zahmet vermek açısından
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ismarlamıcam Bizzat kendi ellerimlen yapıcam yersin demi farketmez hatta daha ii olur sana zahmet vermek açısından Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmez hatta daha ii olur sana zahmet vermek açısından Ne zahmeti yafs Seni zehirlemek benim iciN büyüK bi şereF TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne zahmeti yafs Seni zehirlemek benim iciN büyüK bi şereF farketmez zehirlenirsem yoğurt yerim Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmez zehirlenirsem yoğurt yerim ZehirLi yoğurt Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3 tane albeni yedim şimdi albeni yemeq icin bahanen var mı peqi :yikildim: TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZehirLi yoğurt onada eywallah maksat sana zahmet vermek değilmi ölürüm ama yinede sana zahmet veririm Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onada eywallah maksat sana zahmet vermek değilmi ölürüm ama yinede sana zahmet veririm Yoq yoq ne zahmeti TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoq yoq ne zahmeti tamam o zaman yapacaksın yemekleri ona göre ayarlıcam kendimi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|