:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi be oRdan hem bis bqn buLustuk emosumLan efLences bis TongueBig Grin

Daanem Seni Gördüm Kararımı Kesin Aldım Kaçırcam Seni Tongue Big Grin Big Grin
Ara
ßaciskooomm ne dio bu kendini biLmez ya Big GrinBig Grin

a$kımıza enqeL oLamassın yenemuko$ Tongue
Ara
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aßoww .. Big GrinBig Grin

€mosuma benden baska kmse €mosun diemes uLen magnda: Tongue Big Grin
dedim bile cnm geç kaldın Big Grin

Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zmaan kısın peşini bırakBig Grin

ben bırakıorumda o benim peşimi bırakmıor :yikildim:
Ara
_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Daanem Seni Gördüm Kararımı Kesin Aldım Kaçırcam Seni Tongue Big Grin Big Grin

KacıR beni FıstıKım dünden Razıyım zati bende :yikildim:
Ara
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaciskooomm ne dio bu kendini biLmez ya Big GrinBig Grin

a$kımıza enqeL oLamassın yenemuko$ Tongue

ben diyeceğimi dedim gerisi sana kalmış cnm Big Grin
Ara
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben diyeceğimi dedim gerisi sana kalmış cnm Big Grin

Hadi oRdan be Tongue daLqa qecme benLen Tongue €mosum bana kacı0 bi keRem cık aRamısdan Tongue
Ara
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi oRdan be Tongue daLqa qecme benLen Tongue €mosum bana kacı0 bi keRem cık aRamısdan Tongue

nereye kaçıo ben varken kimseye kaçamaz asıl sen çık aradan Big Grin
Ara
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi oRdan be Tongue daLqa qecme benLen Tongue €mosum bana kacı0 bi keRem cık aRamısdan Tongue

Lan hani sen bana kaççcaktın :yikildim: nie ben sana kaçıom Tongue Big Grin Big Grin
Ara
ßacisko duR bi ya ßuRda senin icin kawqa edioK senin akLın kacmakta haLa :yikildim:
Ara
_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lan hani sen bana kaççcaktın :yikildim: nie ben sana kaçıom Tongue Big Grin Big Grin

idare et beni görünce eli ayağına dolaşıor Big Grin Big Grin nede olsa ex aşkom Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi