€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßacisko duR bi ya ßuRda senin icin kawqa edioK senin akLın kacmakta haLa :yikildim:
Ben Seninim Bacişkooom Çek Onu Aramızdan :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßacisko duR bi ya ßuRda senin icin kawqa edioK senin akLın kacmakta haLa :yikildim: Ben Seninim Bacişkooom Çek Onu Aramızdan :yikildim:
04-16-2008, Saat: 06:50 PM <
_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Seninim Bacişkooom Çek Onu Aramızdan :yikildim: Zati benmdim bacisskoo benm kaLcaksın meRak etme sen :yikildim: Yenemuko$ ßarßie söLicem seni €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€z askon batsn senin aaa canım neden batırıon kendini
04-16-2008, Saat: 06:51 PM <
_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rüzqarımm Noluo Burda :yikildim: Emosum duR ya yetisemioommm :yikildim: €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zati benmdim bacisskoo benm kaLcaksın meRak etme sen :yikildim: kız aşkomu karıştırma bu işe €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emosum duR ya yetisemioommm :yikildim: dett sen bidaha emoşuma emoşum deme
04-16-2008, Saat: 06:52 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız aşkomu karıştırma bu işe Kac tane asKon war senin ya İspiRikLicem seni ßaRßiéye qöR sen
04-16-2008, Saat: 06:53 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dett sen bidaha emoşuma emoşum deme NoLuo nan :kizgin: O bnm emosumdu benm kaLcak sénin emosun oLamaz o |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|