İSteyene yaparım öyle b qüzellik ben
Canı Sıkılanlar
|
MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noluyo burda çiçeklerin arasına böcek girdisevgılımız ne yapar ne yapmaz dıe tartısıoruz sevgılı böcük kardesım
04-18-2008, Saat: 10:34 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İSteyene yaparım öyle b qüzellik bensen burdamıydın ya njoker selininki yapar bnmkide yapar atmıyorus gercekten The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İSteyene yaparım öyle b qüzellik benönemlı olan ıstemeden yapmak jokercim:teytey:
04-18-2008, Saat: 10:36 AM <
eet ßurdayım ya NurJanJan
SevqiLime İStemeden yapıyorm ztn hatta bu neki bunun kralınıda yapıy0rm ama ÖnmLi oLan Büyük bi$ey Yapmak diiL ufakta olsa Bi$eyLer Yapmak Dmi cok duyqusaLım ya A$ık oldm aq
04-18-2008, Saat: 10:38 AM <
NurJanJan
şuna bak ya uyus hıh senin bugün maşallahın var joker The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet ßurdayım ya NurJanJanama joker senin duyusal anını düşünemiyorum ya:yikildim:
04-18-2008, Saat: 10:41 AM <
niye dü$ünemiynki ben warya cok pis duyqusalım he Bi qiriyim duyqusaLa aqLaarım tuhaf demi ama Hic Belli etmem hrkezde qöStermem Duyqusallıqımı hııhhhhhhhhh
04-18-2008, Saat: 10:42 AM <
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NurJanJan Eyw. NurJanJan Senin herqün ma$allahın war Canım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 574 Ziyaretçi