Görme zaten
NeySee A$kiniz naSiL gidio NazLanio mu Ne sanki Umbalanced
NeySee A$kiniz naSiL gidio NazLanio mu Ne sanki Umbalanced
Canı Sıkılanlar
|
04-18-2008, Saat: 03:56 PM <
Görme zaten
NeySee A$kiniz naSiL gidio NazLanio mu Ne sanki Umbalanced ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görme zaten yok yok gayet güzel gidior Allah bozmasın süper aramız
Forumda gördüğüm ŞamiL, Nurcan, SeLin, Ezberimsin,Hüdanur, SakLımsın ve adını sayamadıkLarım
Ben kaçar Hepinize hayrlı akŞamLar.İyi forumLar. Bu arada cumanız mubarek, hayatınız diLeğinizce oLsun. HoşcakaLın sağLıcakLa KaLın ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah bozmaSin o Zaman Dügüne daVetLimiyiz amin cnm saolsın tarihi belirleyelim davetiyeleri tek tek dağıtacam Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Forumda gördüğüm ŞamiL, Nurcan, SeLin, Ezberimsin,Hüdanur, SakLımsın ve adını sayamadıkLarım canım şu düğün tarihini belirleyelimde öyle git bai
04-18-2008, Saat: 04:02 PM <
GüLe güLe Umbalanced Yine GeL ..
Yenemuko Davetiyeyi BekLiorm Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım şu düğün tarihini belirleyelimde öyle git bai GeLmez ayın Son Çarşambası oLur mu:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GüLe güLe Umbalanced Yine GeL .. malesef cnm geri gelmeyecek tamamen gidior sanırım davetiye işide yattı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|