ben çalışmıyom evde oturuyom...umarım zamanla çok güzel dostluklarım gerçek arkadaşlarım olur...pek gençek can dostu ...gerçek arkadaşa inanmıyorum ama...inşallah yanılırım...bu kez...
Canı Sıkılanlar
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hea ben doğru sölerim hepne desem şimdi bilmiyorum Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben çalışmıyom evde oturuyom...umarım zamanla çok güzel dostluklarım gerçek arkadaşlarım olur...pek gençek can dostu ...gerçek arkadaşa inanmıyorum ama...inşallah yanılırım...bu kez... inşallah arkadaşım umarım bu sefer yanılırsın
amin....inşallah....senle tanıştığıma memnun oldum....şimdi çıkmam lazım yine geleceğim....beni sıcak karşıladığın için sağol arkadaş.....
Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin....inşallah....senle tanıştığıma memnun oldum....şimdi çıkmam lazım yine geleceğim....beni sıcak karşıladığın için sağol arkadaş..... bende memnun oldum asıl sen sağol görüşürüz hayırlı günler
04-21-2008, Saat: 03:23 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne desem şimdi bilmiyorumHımm bişi demene gerenk yokki Hayat nasıl gidiyo Şamil di demi isminiz
evet Şamildi hayat gidior işte bir şekilde işte ama mutlu ve umutlu olarak
04-21-2008, Saat: 03:27 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet Şamildi hayat gidior işte bir şekilde işte ama mutlu ve umutlu olarakohh ohh iyi bari Allah daha çok mutlu etsin sizi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 157 Ziyaretçi