yüreğine sağlık....
çok güzeldi...
çok güzeldi...
Duy Diye DeiL ...
|
Parmaklarinin ucunda su an hissediyor musun "ben"i?
Hisset. Hisset parmaklarina degen kâgidin icinde dolasan damarlarimi... Hisset damarlarimdaki kanimin, seni aramak icin deliler gibi dolasmasini... Parmaklarinin ucunda su an hissediyor musun beni? Dinle; Duyuyor musun yuregimin ritmini? Gonlumde esen ruzgârlari dinle... Nefesimi tutmasam gozlerindeki derin ovalarda titreyen butun yesillikler kul olur! Sazlar buyur simsiyah, kuruyan gozpinarlarinda! .. Parmaklarinin ucunda su an hissediyor musun beni? Yazik; mekânlar durduruyorsa seni. Ve yazik kendini bagladiysan maddelere... Ipsiz bir ucurtmayim ben. Ve, kuyruksuz... Saclarinin cizgilerinde suzulen... Ruzgârim sensin. Susma ve sakin gozlerini kapatma; Duserim! Yureginde yer var mi? Parmaklarinin ucunda su an hissediyor musun beni? Ve bir kaynak suyundan olusan derenin uzerine dusen yaprak gibi; dusuruyor musun guluslerini ve opuslerini sesimin ustune? .. Akiyor musun benimle beraber; Akiyor musun yildizlara dogru? Yildizlar... Yildizlar neden boylesine vefasiz? Neden her usuyusumde lapa lapa yagiyorlar avuclarima; Ve neden eriyip kayboluyorlar? .. Parmaklarinin ucunda su an hissediyor musun beni, bilmiyorum. Bilmek istemiyorum... Ama parmaklarinin ucunda "su an" ne olur hisset beni. Hisset. Hisset parmaklarina degen kâgidin icinde dolasan damarlarimi... Hisset damarlarimdaki kanimin, seni aramak icin deliler gibi dolasmasini... Soylemistim degil mi; ; Ipsiz bir ucurtmayim ben ve kuyruksuz... Saclarinin cizgilerinde suzulen... Ruzgârim sensin. Susma ve sakin gozlerini kapatma; Duserim! Yureginde yer var mi? Yüreğine Sağlık Saklımsın .. (04-24-2008, Saat: 12:25 PM)ѕαкℓı@мѕı@η Adlı Kullanıcıdan Alıntı: duymasan da farkeTmez ben söyLemeye deVam edeceğim.... _ good oLd days _
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
**Duy Diye Değil** | MasaL_perisi | 14 | 738 |
04-13-2022, Saat: 07:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sen MutLu Ol Diye Üzülme Diye Ağlama Diye... | DarkLady | 2 | 581 |
04-13-2022, Saat: 07:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
Şimdi bu satırları ertelenen gözyaşlarım aksn diye yazıyorum | eRCi | 13 | 1,017 |
04-12-2022, Saat: 09:59 AM Son Yorum: wildfang |
|
Çocukların Gözüyle Aşk ...BASENNN ÇOCUKCA DEİL AMA | >As!_M€L€q< | 15 | 826 |
04-09-2022, Saat: 09:52 PM Son Yorum: wildfang |
|
ben Aşkı Sen GiTTin Diye YakTım..! | €BeRimSin | 1 | 402 |
04-09-2022, Saat: 07:49 PM Son Yorum: wildfang |