Ben çalişirim çok Zengin Olsamda çalişirim çok Fakir Olsamda çünkü çalişmak Sadece Para Değil Cok Fazla Getirisi Var:arkadaş çevresi,eğlence,kültür,deneyim.....gibi Gibi
Anket Başlığı: ilk 2 seçenek bayanlar için..son 2 seçenek erkekler için.. |
|||
iş kadını olmak | 0 | 0% | |
ev hanımı olmak | 0 | 0% | |
eşinizin çalısması | 0 | 0% | |
eşinizin ev hanımı olması | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: | 0 | 0% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
soruyorum soruyorum sordumm
|
ya çalışmamasını istememenin mantıklı bi açıklaması yokki ..sadece ebni bırakır die korkuyosunuz kıskançlık itiraf et
05-02-2008, Saat: 07:26 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:y00 neresi an0rmaL ?her yeri kadınLarında çaLı$maya hakkı war
05-02-2008, Saat: 07:27 PM <
yoo beni bırakır Diye ne Korkucam Ztn O modeL Korktuqum biriyLe EvLenmem Ben $aHSen..Nie Yorulsunkiii Durduk yere (: Ztn durumumz ii oLursa calı$mamasından Yanayıım..
Hem ben karımı caLı$tırmam hıhıhh
05-02-2008, Saat: 07:28 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben çalişirim çok Zengin Olsamda çalişirim çok Fakir Olsamda çünkü çalişmak Sadece Para Değil Cok Fazla Getirisi Var:arkadaş çevresi,eğlence,kültür,deneyim.....gibi Gibiaynen katılıyorum evde oturup dantal mı yapcan The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo beni bırakır Diye ne Korkucam Ztn O modeL Korktuqum biriyLe EvLenmem Ben $aHSen..Nie Yorulsunkiii Durduk yere (: Ztn durumumz ii oLursa calı$mamasından Yanayıım..pek bi düşünceliymişsin oyy
Bernım Esım Buyuk IhtımaLLe unıversıte Okumus Bırı OLucak.. Durumum Iyı Yada kötu Bu8 Farketmez..Onun Ama Sadece ALanı Uzerınde Iyı Bır ıs oLursa CaLısabıLır..Ama Ben Her sekıLde Onun GeLecegını SagLayabıLırım..SagLıyamassam EvLenmem Saten..
05-02-2008, Saat: 07:30 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo beni bırakır Diye ne Korkucam Ztn O modeL Korktuqum biriyLe EvLenmem Ben $aHSen..Nie Yorulsunkiii Durduk yere (: Ztn durumumz ii oLursa calı$mamasından Yanayıım..BENİMLE EWLENİRMİSİN OSAMAN BEN ÇALIŞMAKTAN YORULDUM |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi