Bosver Danteli Be Yaçaliş Para Kazan Disarda Cok Model Var Alirsin
Anket Başlığı: ilk 2 seçenek bayanlar için..son 2 seçenek erkekler için.. |
|||
iş kadını olmak | 0 | 0% | |
ev hanımı olmak | 0 | 0% | |
eşinizin çalısması | 0 | 0% | |
eşinizin ev hanımı olması | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: | 0 | 0% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
soruyorum soruyorum sordumm
|
05-02-2008, Saat: 07:33 PM <
_PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Çalı$ıtrMaSSın ama yhaa o isTerSe noLcaq ? : : Ben bunLarı EvLenmeden Önce Konu$urum Ztn (: can yoldaşım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENİMLE EWLENİRMİSİN OSAMAN BEN ÇALIŞMAKTAN YORULDUM:yikildim::yikildim:oyy Allah İYliğini versin
evlerinin kadını çocuklarının anası olsunlar d
evlenmeyeceğimden sorun yok
can yoldaşım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENİMLE EWLENİRMİSİN OSAMAN BEN ÇALIŞMAKTAN YORULDUM Hayır :
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bunLarı EvLenmeden Önce Konu$urum Ztn (:öyLe ßiriNi ßuLursan ßaNaDa söLe Her Kadın Bence Çalı$mak isTer Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bernım Esım Buyuk IhtımaLLe unıversıte Okumus Bırı OLucak.. Durumum Iyı Yada kötu Bu8 Farketmez..Onun Ama Sadece ALanı Uzerınde Iyı Bır ıs oLursa CaLısabıLır..Ama Ben Her sekıLde Onun GeLecegını SagLayabıLırım..SagLıyamassam EvLenmem Saten..alan dışında çalışamıyomu The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır :BENİMLE EVLEN O ZAMAN
05-02-2008, Saat: 07:35 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır :SAOL BE KANKİ GÜSEL di ama yakıştıramadım:hayir: bende seni kaçırırım o saman hıhh
05-02-2008, Saat: 07:36 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENİMLE EVLEN O ZAMANolmaz ama bakarız bi ara bana kaçmazsa seni alcam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 20 Ziyaretçi