maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok nie yakıştırmıyım joker seninde yazdıklarına bakılırsa dokuz on yaşlarında görünüon
ama tipimi qören askerLiqi nerde yaptın diy0r D
Anket Başlığı: ilk 2 seçenek bayanlar için..son 2 seçenek erkekler için.. |
|||
iş kadını olmak | 0 | 0% | |
ev hanımı olmak | 0 | 0% | |
eşinizin çalısması | 0 | 0% | |
eşinizin ev hanımı olması | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: | 0 | 0% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
soruyorum soruyorum sordumm
|
05-03-2008, Saat: 01:00 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok nie yakıştırmıyım joker seninde yazdıklarına bakılırsa dokuz on yaşlarında görünüon ama tipimi qören askerLiqi nerde yaptın diy0r D
05-03-2008, Saat: 01:01 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:km kardeş mi =)) senLe Öteki aLone
yha elfnur bşe dicem sana bna ezgnn num lazm bulamıorm msnime yazsana brsdan açcam msni ok
05-03-2008, Saat: 01:01 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyy tipinle yaşın arsında büyük bi farkmı var yoo büyük qöSteriyorm yakında burda Böyle olduqumada bakmayın nrmaLde dertLer insanıyım KA$Larım Hawaya kaLktı acı cekmekten The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senLe Öteki aLonehayr kardeş deilz ama aynı yerde yaşıoruz benm mezun olduum oklda okuo şuan =)
05-03-2008, Saat: 01:02 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha elfnur bşe dicem sana bna ezgnn num lazm bulamıorm msnime yazsana brsdan açcam msni okDmm cnm
05-03-2008, Saat: 01:02 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayr kardeş deilz ama aynı yerde yaşıoruz benm mezun olduum oklda okuo şuan =) iLkokuLmu The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo büyük qöSteriyorm yakında burda Böyle olduqumada bakmayın nrmaLde dertLer insanıyım KA$Larım Hawaya kaLktı acı cekmekten:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dertler derya olmuş sende bir sandal heee savrulup gideyon
05-03-2008, Saat: 01:04 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dertler derya olmuş sende bir sandal heee savrulup gideyon sende kayık hehehe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|