:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Anket Başlığı: ilk 2 seçenek bayanlar için..son 2 seçenek erkekler için..
iş kadını olmak
0%
0 0%
ev hanımı olmak
0%
0 0%
eşinizin çalısması
0%
0 0%
eşinizin ev hanımı olması
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
soruyorum soruyorum sordumm
The jøkéЯ™
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok nie yakıştırmıyım joker seninde yazdıklarına bakılırsa dokuz on yaşlarında görünüonSmileSmileSmile

ama tipimi qören askerLiqi nerde yaptın diy0r DBig Grin
Ara
Seyduna
SmileSmileSmile oyy tipinle yaşın arsında büyük bi farkmı varSmileSmile
Ara
The jøkéЯ™
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:km kardeş mi =))

senLe Öteki aLone Big Grin
Ara
_AL0n3_
yha elfnur bşe dicem sana bna ezgnn num lazm bulamıorm Big Grin msnime yazsana brsdan açcam msni ok
Ara
The jøkéЯ™
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SmileSmileSmile oyy tipinle yaşın arsında büyük bi farkmı varSmileSmile

yoo büyük qöSteriyorm yakında burda Böyle olduqumada bakmayın nrmaLde dertLer insanıyım KA$Larım Hawaya kaLktı acı cekmektenBig GrinBig Grin
Ara
_AL0n3_
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senLe Öteki aLone Big Grin
hayr kardeş deilz ama aynı yerde yaşıoruz benm mezun olduum oklda okuo şuan =)
Ara
_PssmsT_aLoNe_
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha elfnur bşe dicem sana bna ezgnn num lazm bulamıorm Big Grin msnime yazsana brsdan açcam msni ok
Dmm cnm Wink
Ara
The jøkéЯ™
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayr kardeş deilz ama aynı yerde yaşıoruz benm mezun olduum oklda okuo şuan =)

iLkokuLmu Tongue
Ara
Seyduna
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo büyük qöSteriyorm yakında burda Böyle olduqumada bakmayın nrmaLde dertLer insanıyım KA$Larım Hawaya kaLktı acı cekmektenBig GrinBig Grin
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dertler derya olmuş sende bir sandal heee savrulup gideyon
Ara
The jøkéЯ™
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:dertler derya olmuş sende bir sandal heee savrulup gideyon

sende kayık hehehe Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 07:43 AM