Okudum abi'mm Acıklı birascık...Ama hakkında hayırlısı nys o olsun diorum..ne desem belki derdine çare olmas en uygun cümle bu bence.. Sıkma canını ablacım herşey yoluna girer elbet Rabbim büyük..
kafayi yicem yaa:(
|
herşeye rağman onun beni mutlu edeceğine inanıyorum ya burda tıkanıyorum işte
seni mutlu edeceğine inanıorsunda yalanlarıylamı mutlu edicek seni yoksa gerçekten dürüst oluptamı mutlu edicek seni
05-07-2008, Saat: 02:44 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu seviyorum..(ama bir yandanda daha iyisini bulurum diyorum)......ondan ayrılıyorum..(ama bir yandanda onsuz naparım diyorum)....delircem üfff ya sizce napayım delircem...hep içime atıyorum bıktım................. inSan yha Seviordur yha Sevmiordur €ger böyLe bir çeLi$kideySe ; Kar$iSindakine iLgiSide SevgiSide azaLmi$ demektir .. Kendine Bir süre zaman ver Onun Hayatindaki eSaS yerini ögren .. Sonra tekrar dü$ün ve bizLerLe payLa$
acaba sorsam yemin ettirsem bana bidaha yalan söylemeyeceği için barışsam acaba düzelirmi iyi olurmu?
05-07-2008, Saat: 02:48 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acaba sorsam yemin ettirsem bana bidaha yalan söylemeyeceği için barışsam acaba düzelirmi iyi olurmu? Sana yaLan mi SöyLüyor ? .. :S {ondn hayir geLmez} iLi$kiLer yaLan üStüne KuruLmamaLi .. Senin BiLeCegin Shey Tabii ama YaLan SöyLeyen Ne kdar yemin ederSe etSin yine SöyLer ..
bak angel16 yalan söyleyen biri zaten yalandanda yemin edebilir bunu böyle düşün bence
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana yaLan mi SöyLüyor ? .. :S ama şöyle birşey var ilk görüştüğümüz gün beni gerçekten cokn beğenmiş ve bu beimle cıkmaz diye içinden geçirmiş...yalanlar o anda başlamış(( angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama şöyle birşey var ilk görüştüğümüz gün beni gerçekten cokn beğenmiş ve bu beimle cıkmaz diye içinden geçirmiş...yalanlar o anda başlamış(( hadi senle çıkmak için yalanlar söylemiş fakat sonrasında neden gerçekleri söylememiş |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi