angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben cok büyük bir hata yaptım
anlaığım kadarıyla ona mecbur kalmış bir durumdasın sanırım
kafayi yicem yaa:(
|
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben cok büyük bir hata yaptım anlaığım kadarıyla ona mecbur kalmış bir durumdasın sanırım
05-07-2008, Saat: 03:16 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben cok büyük bir hata yaptım Ne diyeyim .. SaqLik oLsn ama yazik oLmu$ ke$ke Bir anLik heveSe kapiLipta BedeLi agir ödeneCek hataLar yapmasak ..
angel16 artık yapacak tek şey onunla hayatını sürdürmektir
05-07-2008, Saat: 03:23 PM <
O iStemior mu Artik Seni ? Ben anLiyamadim Yani ?
Yok eger iStiorSa Sorunun ne tatLim .. (: oLan oLmu$ zaten MutLu oLmaya bak Ama eger mutLu deiLsen öyLe bir hata yapmi$ oLabiLirSin bu dünyanin Sonu deiL içini ferah tut Hershey oLuCagina Varir .. Rabb'im kimSeye çekemeyecegi dert vermez ..
ben dıyorum kadınların hıc bırı ılerıyı dusunmez..
Neyse ALLah akıL fıkır versın.Agır OLuyo söyLedıkELrım ama Aklınızı basınıza aLın apıs aranızda kaLŞmıs..:9 ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O iStemior mu Artik Seni ? Ben anLiyamadim Yani ? o hala arıyor o beni çok sevdiğini söylüyor...zaten bu hafta nişan yapcaktık
yapacağın tek şey eğer çocukta seni istiorsa mutlu olmaya bakacaksın
eğer çocuk istemiorsa yapacak bişey yok bundan sonra hayatının geri kalan kısmına devam edeceksin hayırlısı neyse hakkında o olsun
05-07-2008, Saat: 03:27 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o hala arıyor o beni çok sevdiğini söylüyor...zaten bu hafta nişan yapcaktık Eee daha ne iStion Yapin ni$ani benCe hemen Zaten kendi kendine ba$ka bir seçenek birakmami$Sn bari haLa seni iStiorken fazLa bekLeme .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|