:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
_PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::pTongue:p:pTongueTongue:TongueTongue.p.p:p:pTongue.p:p:p:p:pP.P

hıım ilginç sendemi nurjanımdansın Big Grin
Ara
Hııı Edd öLeLeööeLEe .d:f:F::f:.:d:dD:Big GrinDBig Grin:d.DBig Grin.d:d. TongueTongueTongueTongue
Ara
aklıma daha baska bişi gelmioBig Grin
Ara
oLeeyy beeBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
nihayet nurjanım yani sonunda bitti artık pff uff öff uyyy vay gibi şeyler demezsin sanırım Big Grin
Ara
_PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hııı Edd öLeLeööeLEe .d:f:F::f:.:d:dD:Big GrinDBig Grin:d.DBig Grin.d:d. TongueTongueTongueTongue

bu arada senin ismin neydi nicki yazmak zaman kaybıda Big Grin
Ara
éLüFnuR SmileSmileSmile YoRs? TongueTongue Big GrinBig Grin
Ara
m.oldum ismin çok güzelmiş kardeşim benimde ismim Şamil kısaca kafakas kartalı diebilirsin Big Grin
Ara
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:m.oldum ismin çok güzelmiş kardeşim benimde ismim Şamil kısaca kafakas kartalı diebilirsin Big Grin

Hmm ßende m.oLdum...SmileSmile $ey o KafaKas....'ı SaLLa Düz oLaraq $amiL Big GrinBig Grin
Ara
_PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm ßende m.oLdum...SmileSmile $ey o KafaKas....'ı SaLLa Düz oLaraq $amiL Big GrinBig Grin

pardon kafakas yazmışım kafkas olacaktı tmm sen düz Şamil de o zaman Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi