Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani diorum azda mutevazı olsan
ARKADAŞIMA LAF YOK:hayir::hayir::hayir::hayir:
Bak Bi Ya:)
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani diorum azda mutevazı olsan ARKADAŞIMA LAF YOK:hayir::hayir::hayir::hayir: angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞIMA LAF YOK:hayir::hayir::hayir::hayir: olur o zaman sen söyle benim yerime
05-07-2008, Saat: 06:49 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞIMA LAF YOK:hayir::hayir::hayir::hayir: oooYY ßeßiişiim Çok SefioRum Seni ßiLioosun Demi ay Çok DuyquLanDım ßeßeeğim yhaa ßende Seni SewioRum Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur o zaman sen söyle benim yerime ............................OLDUMU:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:............................OLDUMU:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: süper oldu 10 üzerinden 10 _PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooYY ßeßiişiim Çok SefioRum Seni ßiLioosun Demi ay Çok DuyquLanDım ßeßeeğim yhaa ßende Seni SewioRum BENDE SENİ SEFİORUM ŞEKERİM:yikildim::yikildim:
05-07-2008, Saat: 06:52 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper oldu 10 üzerinden 10 ayy Senden 10 aLdı yhaa Artık öLseDe qam yeMez HeraLde....) _PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy Senden 10 aLdı yhaa Artık öLseDe qam yeMez HeraLde....) bencede yani benim 10 larım kıymetlidir herkese vermem öle Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede yani benim 10 larım kıymetlidir herkese vermem öle NAPSAM ACABA O 10 U NERDE HARCASAMmiley20:miley20::S:S
05-07-2008, Saat: 06:57 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede yani benim 10 larım kıymetlidir herkese vermem öle Hııııı arMaqan ÇaqLayan gbysin vaLLa onDanDa Herkes 10 aLamaz :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|