GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak prof konuştu kendisi erkek dilinden anlayanabi söle şu kısada banada öretsin
dç.dr durrr...
Anket Başlığı: Erkekler neden argo konusuyor? |
|||
Karşıdaki bayan kabaysa | 0 | 0% | |
Daha erkeksi olduğu için | 0 | 0% | |
Doğamızda var kabayız | 3 | 33.33% | |
kibar konuştuklarında kadınsı bir görüntü olduğu için | 1 | 11.11% | |
Alışkanlık sadece sebebi yok | 4 | 44.44% | |
Bunu bir erkeklik göstergesi sayarlar | 1 | 11.11% | |
Ben argo konuşmam | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: | 9 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Erkekler neden argo konusuyor?
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben seni ayıyla konuşurkene görmüştüm:yikildim: sayii yaa o ayıya ne olduuu galiba bi avcı vurdu oniii....ee sen insanlrın olduu yerde gezersen olcaıı buyduuu dimii..
furuldu
o furuldu ben uyarıldı sanırsam yafs sen konuştun ayıyla uyarıyı ben aldım:yikildim:
genelde dikkat ederseniz aciz kaldıklarında erkek olduklarını kanıtlamak için konuşurlar
:yikildim: bence öle konusunca delikanlilik tasliyorlar kendini bise saniyorlar ama hepsi öle degildir bence
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:genelde dikkat ederseniz aciz kaldıklarında erkek olduklarını kanıtlamak için konuşurlar aciz olduklarına neden bu kadar eminsin belki karşısındakini etkilemye çalışıyodur yada güsel bi oyun sunuyodur onaa bu kadar içindemisin konuştuun kişinn encılaaa.... SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :yikildim: bence öle konusunca delikanlilik tasliyorlar kendini bise saniyorlar ama hepsi öle degildir bence hepsi öle derkenki kastın ne bakım senin janjan... MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abimi katmayın aa böle güsel bişi ye katılınmazmı yaaaa asiacım baktımki yardıma ihtiaç varhemen seni çaırırım merek etme sen janım benim.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bayanlar Neden Dekolte Giyer..? | lover | 6 | 544 |
04-10-2022, Saat: 05:50 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sizce erkekler küpe takabilir mi? | PaPaTYa_PReNSeS | 38 | 2,878 |
04-09-2022, Saat: 11:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
KaD?nLarm? Daha K?sKaN? ErkekLer Mi? | €BeRimSin | 18 | 905 |
04-03-2022, Saat: 05:06 PM Son Yorum: wildfang |