:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardim Edermisiniz Lütfennnn:(
angel16
sevgilime(levente) çok şaşıracağı bir süpriz yapmak istiyorum maddi manevi hiç farketmez ama tabi uçuk rakamlara uçmazsa iyi olur:kucak::kucak:bana ilginç ve etkileyici yöntemler söylermisiniz sıradan bir günü muhteşem bir güne çevirmek istiyorum????cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarSmileConfusedmiley20:
Ara
angel16
yardım etmicekmisinizSad
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Big Grin Big Grin ben ediimmi Tongue Tongue
Ara
angel16
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin Big Grin ben ediimmi Tongue Tongue

ET TABİİİ BEKLİYORUMSmileDİÄžER ARKADAŞLARDANDA KATILIM BEKLİYORUMSmile
Ara
MaNeSiA
ne için olduuna bağlı
Ara
angel16
Ortada Bişey Yok Siradan Bi Gün...sadece Ona Sürpriz Yapip şaşirtmak Istiyorum Canim YaSad
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Arkadaşım ona çok sevdiği bir şeyi hediye olarak alabilirsin yada onun için ona çok güzel bir sürpriz olarak hayatında çok görmek istediği bir sürpriz yapabilirsin ne bileyim işte yani onu neyin mutlu edeceğini neye şaşıracağını sen daha iyi bilirsin.
Ara
angel16
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım ona çok sevdiği bir şeyi hediye olarak alabilirsin yada onun için ona çok güzel bir sürpriz olarak hayatında çok görmek istediği bir sürpriz yapabilirsin ne bileyim işte yani onu neyin mutlu edeceğini neye şaşıracağını sen daha iyi bilirsin.

YAAA AKLIMA BİŞEY GELMİYO MESELA BİR ERKEK OLARAK SEN NELERDEN HOŞLANIRSIN YA NEBİLEYİM İŞTE BASİT BİRŞEY İSTEMİYORUM ŞOK OLSUN İSTİYORUM..
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Arkadaşım yardım etmek isterdim ama erkeklerin yapısı insanına göre değişir ama eğer benim gibi hassas ve sakin ise ona eve girdiği anda mumlarla aydınlatılmış ve özel bir gece olmuş gibi nostaljik bir akşam yemeği olabilir ama yinede sen bilirsin.
Ara
angel16
canım arkadaşım o benim sevgilim ortak bi evimiz yokkiConfusedmiley14:Confusedmiley14::pisik::pisik::pisik:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Senden Nefret Etmem İçin Bana Yardım Eder Misin ? DarkLady 3 457 09-15-2008, Saat: 11:17 PM
Son Yorum: Firari Fırtına
  Bana Yardim Ed?n Arkada?lar bilgeis 27 1,710 01-02-2007, Saat: 05:15 PM
Son Yorum: bilgeis
  Nolur Yardim Ed?n 0 233 1 dakika önce
Son Yorum:

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 11-25-2024, 12:23 AM