lafı vur kaç ama sen yanlış anladın ben duygularIndan deil duygululuğundan bahsediyom tabi sen verecek cvb bulamayınca döndürttün lafıaz deilsin
hoşqeLdin hayatıma ..
|
Acılarla boğuşurken, hayata küsmüşken
Mutluluktan ümidimi yitirmişken Hayat bana asla gülmez derken Hoşgeldin canım hoşgeldin yüreğime Hoşgeldin sevdiğim hoşgeldin yüreğime.. Asla birini sevemem derken Kimseye inanmaz güvenmezken Gönül kapımı kilitlemek üzereyken Hoşgeldin canım hoşgeldin yüreğime Hoşgeldin sevdiğim hoşgeldin gönlüme.. Seninle geldim ben kendime Seninle doğdum seninle yaşıyorum bu alemde Aşka değer veren sevgi dolu kalbime Hoşgeldin canım hoşgeldin yüreğime Hoşgeldin sevdiğim hoşgeldin yüreğime..
05-16-2008, Saat: 03:18 PM <
Hoşgeldin,
Baharımın çiçeği, Hoşgeldin, Karanlığımı silen güneş, Gönül neşem hoşgeldin.. Dörtgözle yolunu beklerken, Hasretinle çürürken dirhem dirhem, Yaramdaki merhem hoşgeldin... Hoşgeldin hayat, Yaşam gayem,nefesim, Tek hevesim hoşgeldin. Ciğerimde havam, Kapanmayan yaram, Tek dermanım,tek devam, Hoşgeldin...
pazar günü erkek arkadaşıma sürpriz hazırladım sürprizi tamamlayan bir yazı lazımdı onudan sende buldum cok saol
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin, Sevgime Hoş Geldin Kalbimin Çiçeği ... Hoşgeldin neşemin gerçeği Hoşgeldin mutluluğun huzuru Hoşgeldin ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?c Nokta ILe BasLiyorum Hayatima... | Stinq | 2 | 492 |
04-02-2022, Saat: 02:36 AM Son Yorum: wildfang |
|
*hoşqeLdin yaLnızLığım* | ZencefiL | 6 | 602 |
03-24-2011, Saat: 01:52 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
ruhumdaki yaraları iyileştiremeden sen girdin bütün benliğinle hayatıma.. | acemhe | 1 | 511 |
08-22-2010, Saat: 10:32 PM Son Yorum: history |
|
ya yeniden hayatıma dönersen | history | 0 | 343 |
05-14-2010, Saat: 09:45 AM Son Yorum: history |
|
||Hayatıma yamadım seni...|| | acemhe | 0 | 239 |
02-08-2010, Saat: 11:00 PM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi