€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Güzel Anlatırmış öyle Teşekkürler Saklım ..
Napiim Sen açikLamami$Sin ben anLatiyim dedim anLadigim kadariyLa ..
riCa ederim yani Ezberim ..
"Karşılıksız" Seven Değil, "Karşılık Beklemeden" Sevenim Ben ...
|
05-14-2008, Saat: 05:27 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Güzel Anlatırmış öyle Teşekkürler Saklım .. Napiim Sen açikLamami$Sin ben anLatiyim dedim anLadigim kadariyLa .. riCa ederim yani Ezberim .. Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Kımse KarsıLık bekLemeden Sevemez.. Kesinlikle hemfikrim, katılıyorum Kartalıma .. Seninde yüreğine sağlık €zberimsin Teşekkürler ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Napiim Sen açikLamami$Sin ben anLatiyim dedim anLadigim kadariyLa .. İyi yapmışsın, Aferin benden sana bitanecik Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kesinlikle hemfikrim, katılıyorum Kartalıma .. Rica ederim Sevda Yürekli .... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Kımse KarsıLık bekLemeden Sevemez..sersim ben karşılık beklemiorm ondan belki dediğim gibi hiç haberide olmayacak MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersim senınkı pLatonık asya..Bu farklı bısye.. Bızım bahsettıgımız ıkısınınde bırbırını sevdıgı ama karsılık beklemedıklerı ask..bu zor.. anlaıdn..)
Kım severkı ben sevıyorum o sevmesede oLur ...
Bu en fazLa uc ay surer ondan sonra baska bı cıkar yol ararsın.. Omur boyu kımseyı boyLe sevemessın.. hıhhh Hıhh Hıhh
05-16-2008, Saat: 03:01 PM <
yaniLioSn Sersi .. en azindn kendi açimdn söylüyorum ben ..
Seven inSan kar$iLik bekLemeden Sevendir öyLe SevebiLiorSa zaten Sevqidir .. O 3/4ay içinde geçen DuyguLar Sevgi DeiLdir .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
**Duy Diye Değil** | MasaL_perisi | 14 | 737 |
04-13-2022, Saat: 07:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevmeye Engel Değil Mesafeler....(s&s) | >As!_M€L€q< | 18 | 888 |
04-13-2022, Saat: 11:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
VedaLarım değiL...ELveda!!! | €BeRimSin | 8 | 490 |
04-13-2022, Saat: 06:16 AM Son Yorum: wildfang |