BENDE bİLMiom şaka ya ne nişanı işim olmaz erkek milletiyle şaka yaptım
Nişanıma Hepiniz Davetlisiniz:
|
05-19-2008, Saat: 11:18 PM <
Bana sormuşsun cevap vermezsem küsersin hani TÜLAY vardıya işte onunla senden1 yaş büyük sadece 19 yaşında.
05-19-2008, Saat: 11:38 PM <
küçükken en sevdiği arkadaşınıda söyler misin Sersi
anaaaaa
sok oldum valla senin adina cok sevindim ablam hayirli ugurlu olsun allah bir yastikda kocatsin ömur boyu mesut oldun Ablam Malesef Isterdim Ama Gelemem Cok Uzakdayim.. Orda Olmusum Gibi Saysak Buda nisan hediyeniz olsun dicemde size layit degil kusura bakma daha iyi bise bulmak isterdim ama aklima gelen ilk sey buydu ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:küçükken en sevdiği arkadaşınıda söyler misin Sersi Sen ıste kucukken gecırdıgı hastalıklaır bıle solım
05-19-2008, Saat: 11:42 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaaaa Teşekkürler abla şu an yanımda sana teşekkür ediyor en çok senin yorumun beğenmiş çiçek için bende oda teşekkür ederiz.Hediye hediyedi dedi bencede.
05-19-2008, Saat: 11:59 PM <
Merhaba ben tülay hüseyinin yanındayım serseri127 ve sapa kjma ya siz ne yaptınız sonunda HÜSEYİN bile sinir krizi geçirdi size ne oluyor o yazıları ben yazdırdım eğer böyle yapıcaksanız hiç okumayın rica ediyorum sizin yüzünüzden az daha delircekti.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hepiniz Ermenisiniz Dimi.. Eminmisiniz... | ZeNiTH | 9 | 647 |
04-11-2022, Saat: 04:38 PM Son Yorum: wildfang |
|
Nişanima Davetlisiniz:) | angel16 | 18 | 914 |
05-27-2008, Saat: 09:01 PM Son Yorum: Patikli_Penguen |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi