Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e heralde yani vahşi cazibem var benim
Vuuuuuuuuuuuu ßaKsaNa Ne caZi߀Mi$$
aynen bak çözmüşsün olayı
ÇöZüLeMeDiÄžim VaKa yoK
Canı Sıkılanlar
|
05-28-2008, Saat: 11:56 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e heralde yani vahşi cazibem var benim ÇöZüLeMeDiÄžim VaKa yoK speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇöZüLeMeDiÄžim VaKa yoK hmm bak bu işte ilerde lazım olur bir köşeye not aldım
05-28-2008, Saat: 11:59 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm bak bu işte ilerde lazım olur bir köşeye not aldım Kö$eLerii Karı$Tırma speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kö$eLerii Karı$Tırma tamam bende hatıra defterime yazarım
05-28-2008, Saat: 12:04 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bende hatıra defterime yazarım :yikildim::yikildim: YaZa YaZa Yaz GeLDi :yikildim: MüReKKeBe zaM GeLDii :yikildim: DaHa YaZıCaKTım Ama MüReKKeBim Az GeLDii :yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: YaZa YaZa Yaz GeLDi :yikildim: mani için tşk ederim cnm hatıra defterimi versem bir iki şeyde sen yazarmısın speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: HaTıRLıYaCaÄžıın $eKiLDe Yaz yok o şekilde yazarsam aksiyonu kalmaz
05-28-2008, Saat: 12:07 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mani için tşk ederim cnm ßir SaYFa YeTMez :yikildim: YoLLa az YazMaDııK :yikildim::yikildim:
05-28-2008, Saat: 12:08 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok o şekilde yazarsam aksiyonu kalmaz vizYon [ GeNi$ TuT ] SeNin YaRaTıCı GüCüNü KuLLan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|