ooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüzsüz yüreq kim? ben deilim speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ZaMaNıNıı SevSen :yikildim: amme HizMeTi iMi$ zamanımı severim tabi zaman değerlidir kıymetini bilmek lazım amme hizmetinden vazcaydım ciddi hizmete başladım gel evlenelim
05-28-2008, Saat: 11:47 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüzsüz yüreq kim? DeLiKanLı _ yüReK'in YaN SaNaYii Mi aCaßa speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DeLiKanLı _ yüReK'in YaN SaNaYii Mi aCaßadeil be üye nosu eski bendne bile eski
05-28-2008, Saat: 11:49 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amme hizmetinden vazcaydım ciddi hizmete başladım gel evlenelim NaFiLee :yikildim::yikildim: CiDDii OLaMaN Sen :yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DeLiKanLı _ yüReK'in YaN SaNaYii Mi aCaßa ihtimal orantı kurarsak yüksek bir oran çıkar ortaya speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaFiLee :yikildim::yikildim: CiDDii OLaMaN Sen :yikildim: bak ya halen ciddiyedimie inamıo ciddiyim hayatımda ilk kez
05-28-2008, Saat: 11:50 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtimal orantı kurarsak yüksek bir oran çıkar ortaya OraNTıLaRa Taßii DeiLim :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 354 Ziyaretçi