MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sizin çocuunuz olcam
Kız orTaDa FoL YoK yuMurTa HiÇ oLaMaz :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
05-28-2008, Saat: 11:51 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sizin çocuunuz olcam Kız orTaDa FoL YoK yuMurTa HiÇ oLaMaz :yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kız orTaDa FoL YoK yuMurTa HiÇ oLaMaz :yikildim: folda oldu yumurtada o iş tamam düğümüze herkes davetlidir dicem ama forumu yaktık kimse kalmadı
05-28-2008, Saat: 11:54 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:folda oldu yumurtada o iş tamam düğümüze herkes davetlidir dicem ama forumu yaktık kimse kalmadı Size ne DaYanır ßee :yikildim: ßa$ıMızı DaÄžıTTıÄžıMız ßii paYLa$ım YeriMiz Var iDi ; GiTTi GiTTi GiTTi :yikildim::yikildim: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kaldım sen çocuğumuz oldun ya
05-28-2008, Saat: 11:56 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kaldım KaLıK seNii ßa$ıMıza KaLDıı eLDen Zor ÇıKar speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Size ne DaYanır ßee :yikildim: ßa$ıMızı DaÄžıTTıÄžıMız ßii paYLa$ım YeriMiz Var iDi ; GiTTi GiTTi GiTTi :yikildim::yikildim: bencede bize kimse dayanamaz savulun biz gelioruz
05-28-2008, Saat: 11:57 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o değilde nikah şahidi bulmayacaz NoLuYoRuz Foßim Var . yeRimDeYim ßen yaKıCıLar ßu i$ oLaMaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|