İSTEMİYCENİ BİLİYON TABİ:yikildim::yikildim::yikildim:
Anket Başlığı: sevdi?in insan u?runa neleri kaybetmeyi g?ze al?rs?n ? |
|||
ailemi | 0 | 0% | |
?evremi | 4 | 9.76% | |
hayat?m? | 35 | 85.37% | |
dostlar?m? | 2 | 4.88% | |
Katılımcı sayısı: | 41 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
sevgin u?runa neleri g?ze alabilirsin ?
|
10-18-2006, Saat: 03:32 PM <
onun istemesine gerek yok mahkum ?le bir durum oldu?unda o istemeden ben veririm can?m? ben de ona mahkumummiley17: miley17: :yikildim:
ÖLE Bİ DURUM OLMUCANI BİLİYON TABİ:yikildim::yikildim:MAHKUMİYET SÜREMDE ŞUNU ANLADIM AŞK Bİ HASTALIK:yikildim::yikildim: KORKMA GEÇİYO:yikildim::yikildim:
Kesinlikle şıklardaki seçeneklerin hiçbirini feda etmem ben onlarla bir bütünüm zaten beni sevecek kişide onları kabul etmiştir zaten.Hem ben hayatımı niye feda edeyim yada o niye istesin onuda anlamadım.Öldükten sonra ne işine yararım onun....
10-18-2006, Saat: 04:28 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kesinlikle ??klardaki se?eneklerin hi?birini feda etmem ben onlarla bir b?t?n?m zaten beni sevecek ki?ide onlar? kabul etmi?tir zaten.Hem ben hayat?m? niye feda edeyim yada o niye istesin onuda anlamad?m.?ld?kten sonra ne i?ine yarar?m onun.... MANTIKLI CEVAP AMA A?KTA MANTIK YOKTUR... HAN B?R H?KAYE VARDI MOTORS?KLET D?YE OKUDUN MU B?LM?YORUM...?LE B?R DURUMDA SEN NAPARDIN..
10-18-2006, Saat: 04:30 PM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?LE B? DURUM OLMUCANI B?L?YON TAB?:yikildim::yikildim:MAHKUM?YET S?REMDE ?UNU ANLADIM A?K B? HASTALIK:yikildim::yikildim: KORKMA GE??YO:yikildim::yikildim: HADE YA NASIII GE??YOR BANA DA ANLATTT....miley14:
beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyorsun değilmi ?
sende benim kıvrak cevap verdiğimi anladın zaten .... o durumda ne yapacağımı az çok tahmin edersin hatta çok daha fazlası var ama bunları burada anlatmak istemiyorum o kadar sanırım ne demek istediğimi anlatabildim....ayrıca teşekkürler....
NASIL GEÇECEK YENİDEN HASTA OLUNCA:yikildim::yikildim::yikildim:
10-18-2006, Saat: 04:33 PM <
R?ca Eder?m Tahm?n Eder?m Ama ?nsanlarin Bunu A?ik A?ik Da S?lemes? Gerek?r D?m????miley24: miley9:
10-18-2006, Saat: 04:35 PM <
YAWW O ZAMAN ?M?R BOYU HASTALIKTAN KURTULAMICAZ DESENE:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşk Için Neleri... | HIÇKIRIK | 7 | 457 |
10-31-2007, Saat: 07:51 PM Son Yorum: riukeen |
Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi