ELLERİNDEN DÜŞTÜK BURAYA :yikildim::yikildim: BURADAN DA TOPRAĞA:yikildim::yikildim: MAŞALLAH SÜPER HIZLI SEYAHAT ŞİRKETİ:yikildim::yikildim::yikildim:
Anket Başlığı: sevdi?in insan u?runa neleri kaybetmeyi g?ze al?rs?n ? |
|||
ailemi | 0 | 0% | |
?evremi | 4 | 9.76% | |
hayat?m? | 35 | 85.37% | |
dostlar?m? | 2 | 4.88% | |
Katılımcı sayısı: | 41 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
sevgin u?runa neleri g?ze alabilirsin ?
|
10-18-2006, Saat: 05:09 PM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ELLER?NDEN D??T?K BURAYA :yikildim::yikildim: BURADAN DA TOPRA?A:yikildim::yikildim: MA?ALLAH S?PER HIZLI SEYAHAT ??RKET?:yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: AYY ALEMS?N YA mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ELLER?NDEN D??T?K BURAYA :yikildim::yikildim: BURADAN DA TOPRA?A:yikildim::yikildim: MA?ALLAH S?PER HIZLI SEYAHAT ??RKET?:yikildim::yikildim::yikildim: EHEHE SANA KARADA ?L?M YOK MAHKUM SEN DAHA KA? YARGI? ESK?T?RS?N:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-18-2006, Saat: 05:11 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EHEHE SANA KARADA ?L?M YOK MAHKUM SEN DAHA KA? YARGI? ESK?T?RS?N:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: KES?NL?KLE KATILIYORUM ?YLER? BIRAK K?MB?L?R KA? FORUM DAHA ESK?T?R:yikildim: :yikildim: :yikildim:
BÖYLE HÜZÜNLÜ BİR KONUDA AMMA DA GÜLÜYONUZ BE AYIP WALLA:yikildim::yikildim::yikildim:
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?YLE H?Z?NL? B?R KONUDA AMMA DA G?L?YONUZ BE AYIP WALLA:yikildim::yikildim::yikildim: HAKLISIN KONUYA BAK A?LAYACAM :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: BU KONUNUN NERES? H?Z?NL? YA :yikildim::yikildim: kay?p_g?lgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KES?NL?KLE KATILIYORUM ?YLER? BIRAK K?MB?L?R KA? FORUM DAHA ESK?T?R:yikildim: :yikildim: :yikildim: HAR?KA B?R TESP?T :yikildim::yikildim::yikildim:
10-18-2006, Saat: 05:16 PM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?YLE H?Z?NL? B?R KONUDA AMMA DA G?L?YONUZ BE AYIP WALLA:yikildim::yikildim::yikildim: SANK? TEK G?LEN B?Z?Z ?U YUKARIYA BAK, ZATEN ORU? BA?IMA VURMU? :yikildim: :yikildim:
HADİ BAKALIM ALLAH KABUL ETSİN YORUMLARINIZI VE ORUCUNUZU :yikildim::yikildim::yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşk Için Neleri... | HIÇKIRIK | 7 | 451 |
10-31-2007, Saat: 07:51 PM Son Yorum: riukeen |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi