:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikkatli Olsak:
*Asİ-yÜrEk*
Bu forumda senin gibiler oldukça daha çok konu dağılır gider dağıt dağıt sonra bütün suçu benim üzerime at illa bana kötü sözmü söylettircen kusura bakma benden kötü söz bekleme çünkü forumun kurallarını senden daha iyi bilyor ve konuyu yönetime havale ediyorum.
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu forumda senin gibiler oldukça daha çok konu dağılır gider dağıt dağıt sonra bütün suçu benim üzerime at illa bana kötü sözmü söylettircen kusura bakma benden kötü söz bekleme çünkü forumun kurallarını senden daha iyi bilyor ve konuyu yönetime havale ediyorum.

Bosver ya ( :
Ara
The jøkéЯ™
bi$eymi dedik Big GrinBig GrinBig Grind
Celallenme meeen Big Grin
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Saklımsın malesef elimde olmayan birşey istiyorsun o kendisi kabullensin dağıttığını sonra zaten gerekeni yaparım konuyu zaten sildim onun yüzünden gerekirse elimin altıda hazır kayıtlı gerektiğinde konuyu tekrar eklerim.
Ara
The jøkéЯ™
ya olm bi kaybol ya Big Grin
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Sen Admin ol ondan sonra forumdan adam kov Ben senin sözünle asla hareket etmem.
Ara
The jøkéЯ™
Töbe töbe Big Grin
Seni BanLıyorum Big Grin
qit ßidaha qeLmeBuraya Big GrinBig Grindd
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu silinmiştir Alın size makara ama adıma bir kötü yorum gelirse müdahele ederimm gözüm üzerinizde.

Tongue Tongue Bu daha dikkat çekici Smile
Ara
The jøkéЯ™
:yikildim:
Ara
EndLess
SadSadSadSadHay bu basıma gelenler Canım Deyıp Gerı donenLer NerdeLerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. SadSadSadSad
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 12:30 AM