Bu forumda senin gibiler oldukça daha çok konu dağılır gider dağıt dağıt sonra bütün suçu benim üzerime at illa bana kötü sözmü söylettircen kusura bakma benden kötü söz bekleme çünkü forumun kurallarını senden daha iyi bilyor ve konuyu yönetime havale ediyorum.
Dikkatli Olsak:
|
06-03-2008, Saat: 03:40 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu forumda senin gibiler oldukça daha çok konu dağılır gider dağıt dağıt sonra bütün suçu benim üzerime at illa bana kötü sözmü söylettircen kusura bakma benden kötü söz bekleme çünkü forumun kurallarını senden daha iyi bilyor ve konuyu yönetime havale ediyorum. Bosver ya ( :
06-03-2008, Saat: 03:42 PM <
Saklımsın malesef elimde olmayan birşey istiyorsun o kendisi kabullensin dağıttığını sonra zaten gerekeni yaparım konuyu zaten sildim onun yüzünden gerekirse elimin altıda hazır kayıtlı gerektiğinde konuyu tekrar eklerim.
06-03-2008, Saat: 03:47 PM <
Sen Admin ol ondan sonra forumdan adam kov Ben senin sözünle asla hareket etmem.
06-03-2008, Saat: 03:50 PM <
Töbe töbe
Seni BanLıyorum qit ßidaha qeLmeBuraya dd
06-03-2008, Saat: 03:50 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu silinmiştir Alın size makara ama adıma bir kötü yorum gelirse müdahele ederimm gözüm üzerinizde. Bu daha dikkat çekici |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi